Luke Littler debuteert met klinkende zege en gemiddelde van ruim 105 op PDC Pro Tour

Luke Littler heeft maandag een schitterende entree gemaakt op de PDC Pro Tour in de eerste ronde van Players Championship 1. 'The Nuke' liet de ervaren Jim Williams kansloos met 6-1 door een gemiddelde van ruim 105.

Het was voor Littler zijn eerste wedstrijd op de Pro Tour. De verliezend WK-finalist speelde in de afgelopen weken op de World Series en in de Premier League, maar deze toernooien tellen niet mee voor de wereldranglijst.

De Players Championship-toernooien tellen wel mee voor de PDC Order of Merit, waar Littler nu 1000 pond kan bijschrijven. In de eerste drie legs kwam Williams er totaal niet aan te pas. Met de Welshman op gepaste afstand, wierp Littler een 12-, 13- en 14-darter om 3-0 voor te komen.

Daarna was Littler een keertje niet in zes beurten uit, en kon Williams via een 40 finish op het scorebord komen. Daarna gooide Littler een 14-, 17- en een 11-darter om een 6-1 eindstand op het scorebord te zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties