Luke Littler moest vanwege 'eigen veiligheid' FA Cup-finale van Manchester United missen

Luke Littler moest noodgedwongen de bekerfinale van zijn favoriete voetbalclub Manchester United thuis voor de buis volgen. Omwille 'van zijn eigen veiligheid' kon hij niet live zien hoe 'The Red Devils' in de finale van de FA Cup met 2-1 won van aartsrivaal Manchester City.

De 17-jarige tienersensatie is een grote United-fan en had eerder gezegd dat hij naar Wembley zou gaan voor de wedstrijd van zaterdag met Man City. Bovendien was Littler afgelopen week al in Londen, omdat daar op donderdag de finale van de Premier League Darts werd gespeeld. Daar versloeg hij overtuigend Michael Smith en Luke Humphries om de eindzege op te eisen.

En United-supporter Littler werd op Wembley verwacht om Manchester United naar de eerste prijs van het seizoen te schreeuwen. Vlak voor de aftrap onthulde Littler echter dat hij niet in de thuishaven van het Engelse voetbal was voor het spektakelstuk. De Engelsman was bang dat hij lastig zou worden gevallen door aanwezige fans.

Littler, die in januari op bezoek was op het trainingscomplex van Manchester United in Carrington, vertelde zijn fans via Instagram Stories dat hij de beslissing had genomen “voor zijn eigen veiligheid”. Littler postte een foto van de wedstrijd op zijn televisie en zei: “Thuis de wedstrijd kijken omwille van mijn eigen veiligheid'', zo schreef de regerend Premier League-kampioen.

Luke Littler moest vanwege 'eigen veiligheid' FA Cup-finale van Manchester United missen
Lees meer over:
PDC Luke Littler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties