Luke Littler wijst vergelijking met Phil Taylor van de hand: ''Dat is echt belachelijk''

Luke Littler kan volgens velen de beste darter ooit worden in de komende jaren. Sommigen denken zelfs dat 'The Nuke' het aantal wereldtitels van Phil Taylor (16) kan overtreffen.

Littler ziet dat echter als een onmogelijke opgave. "Ik geloof niet dat iemand dat record gaat breken", reageert de Engelse tienersensatie tegen PA. "Het is gewoon belachelijk, echt belachelijk om te denken dat ik groter zou zijn dan Phil."

De regerend jeugdwereldkampioen heeft zichzelf ook geen doelen gesteld. "Ik moet gewoon mijn pijlen gooien en zien waar ze terecht komen. Ik ben nog steeds verbijsterd om te zien waar ik nu sta. Ik krijg zoveel kansen en ik pak ze onderweg gewoon mee."

Ondertussen geniet Littler van de mogelijkheden die hem geboden worden. "Ik hou ervan om voor publiek te spelen", vervolgt Littler. "Ik geniet ervan mijn beste te doen en ik weet dat ik het tegen de beste spelers op kan nemen. Hopelijk blijft dat nog jaren zo."

Lees meer over:
PDC Phil Taylor Luke Littler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties