Luke Littler wint met nieuwe pijlen en 107 gemiddeld van Michael Smith

Luke Littler en Rob Cross zijn de laatste twee halvefinalisten tijdens de vijfde speelronde van de Premier League Darts in Exeter. Eerder op de avond hadden Luke Humphries en Nathan Aspinall zich al voor de laatste vier gekwalificeerd.

Cross gaf tegen Gerwyn Price een masterclass weg. Dankzij een 11-darter, 132 finish en een 10-darter wist Cross op een 5-0 voorsprong te komen tegen 'The Iceman'. De Welshman redde daarna de eer door met een 160 finish op het scorebord te komen. Vervolgens besloot Cross de wedstrijd met een 15-darter.

Littler maakte indruk in zijn partij tegen Michael Smith. De 17-jarige tienersensatie kwam met een nieuw setje pijlen op de proppen en leek daarmee uitstekend uit de verf te kunnen komen. Hij brak Smith in de zesde leg met een schitterende 140 finish en kwam daarna met een 25 check-out op 5-2. Met een 12-darter wist Littler daarna het duel te beslissen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties