Luke Humphries maakt einde aan ongeslagen reeks Michael van Gerwen

Michael van Gerwen weet weer wat verliezen is in de Premier League Darts. Na drie weektitels op rij verloor 'Mighty Mike' donderdagavond in de kwartfinales in Exeter van Luke Humphries.

Dat betekent dus ook dat Van Gerwen naast een record grijpt, want nooit eerder won iemand vier weektitels op rij in de Premier League Darts. Vooral scorend was het onvoldoende tegen Humphries. 'Mighty Mike' scoorde slechts een gemiddelde van 93 en slaagde er niet in om een 180-score te gooien.

Volg de Premier League Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Van Gerwen werd al in de vierde leg gebroken door Humphries, die een 81 finish wist te gooien. De Nederlander wist die break nog goed te maken, maar werd in de achtste leg wederom gebroken na een 82 check-out van Humphries. De regerend wereldkampioen wist daarna een 15-darter te gooien voor een 6-3 zege op Van Gerwen.

In de halve finales gaat Humphries het opnemen tegen Nathan Aspinall. De Engelsman won in de tweede kwartfinale met 6-4 van Peter Wright, die daardoor na vijf speelrondes nog altijd puntloos is in de Premier League Darts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties