Mason snapt niets van boegeroep richting Price: "Als hij het fandorp ingaat, is hij de eerste die ze om een foto en een handtekening vragen"

De heisa rond Gerwyn Price en zijn koptelefoon blijft maar duren. Dartscommentator en voormalig prof Chris Mason snapt niets van het boegeroep richting de voormalige wereldkampioen.

Price kwam tijdens zijn kwartfinale op het voorbije WK met een koptelefoon het podium op. "Ik denk dat het misschien een beetje een statement was. Er is niets mis met een beetje gekheid tussen de worpen door, maar het gefluit, geschreeuw en sommige dingen die ze zeiden waren walgelijk", zegt Mason.

"Hoe het getolereerd wordt, weet ik niet. Met zijn kinderen en zijn vrouw erbij, het is gênant, het is schokkend."

Fandorp

Mason snapt ook niet waarom de fans Price uitjouwen. "Je betaalt goed geld om naar topsport te gaan kijken, waarom zou je het niet op zijn best willen zien? Als ze hem tussen de worpen door willen uitjouwen en hun afkeer tonen, dan is dat hun zaak. Maar als hij het fandorp ingaat, is hij de eerste die ze om een foto en een handtekening vragen."

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price Chris Mason

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties