Michael van Gerwen te sterk voor Gabriel Clemens en treft Ross Smith in halve finales in Sindelfingen

Ross Smith en Michael van Gerwen zijn in navolging van Gary Anderson en Rob Cross doorgedrongen tot de halve finales op de European Darts Grand Prix in Sindelfingen.

Van Gerwen begon met twee 14-darters uitstekend aan zijn partij tegen Gabriel Clemens. Zijn Duitse opponent halveerde daarna de achterstand door zelf een 14-darter te gooien, alvorens Van Gerwen de stand op 3-1 bracht via een 16-darter. 'Mighty Mike' liet daarna twee kansen onbenut om de voorsprong verder uit te breiden. Clemens bleef in de wedstrijd door met een 15-darter aan te tekenen voor de 2-3.

Volg de European Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Clemens kon daarna 3-3 maken, maar zijn kans op tops werd gemist. Van Gerwen raakte daarna dubbel 4 voor 4-2 en even later werd het 5-3 via een 73 check-out. Daarna wist de drievoudig wereldkampioen de klus te klaren met een mooie 124 finish voor de wedstrijd.

In de halve eindstrijd komt Van Gerwen tegenover Ross Smith te staan. 'Smudger' rekende na een taaie wedstrijd af met Damon Heta. De laatste leg mocht begonnen worden door Heta, maar 'The Heat' was niet in zes beurten uit. Hij miste één matchdart op tops, waarna Smith via dubbel 6 de zege binnen wist te halen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties