Michael van Gerwen tevreden met mogelijk snelle tegenstander op WK Darts: ''Denk dat dit wel in mijn voordeel is''

Michael van Gerwen gaat bij het komende WK Darts proberen om zijn vierde wereldtitel te veroveren. 'Mighty Mike' won zijn eerdere wereldtitels in 2014, 2017 en 2019 en staat dus al een aantal jaren droog.

Van Gerwen staat alvast te popelen om in december het Alexandra Palace opnieuw te betreden. ''Natuurlijk heb ik er zin in. Het is het grootste toernooi van het jaar en daar wil je natuurlijk presteren.''

Wie exact de tegenstander wordt van Van Gerwen in de tweede ronde is nog even afwachten. Wel werd bij de loting voor het WK Darts duidelijk dat de Vlijmenaar het gaat opnemen tegen Keane Barry of Reynaldo Rivera.

Zelf rekent Van Gerwen erop dat Barry zijn tegenstander gaat worden en daar is de nummer twee van de wereld niet ontevreden mee. ''Dat is een snelle speler die mij wel ligt. Hij is een jongen die op televisie nooit zijn beste spel kan laten zien. Ik denk dat dit wel in mijn voordeel is'', aldus Van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties