"Niemand zal hem ooit nog evenaren" - Rob Cross heeft niets dan respect voor Phil Taylor

Rob Cross werd in 2018 wereldkampioen door in de finale de afscheidnemende Phil Taylor te verslaan. 'Voltage' heeft niets dan respect voor zijn toenmalige tegenstander.

Cross won destijds de WK-finale met 7-2, zodat er geen zeventiende wereldtitel kwam voor Taylor. "Maar ik heb gigantisch veel respect voor hem", zegt Cross. "Hij heeft zoveel gewonnen en was zo ontzettend dominant, en niet enkele jaren, maar zeker twintig jaar lang. Dat is ongezien."

"Ik denk dat ook dat niemand hem ooit nog zal evenaren. Als je ziet wat hij allemaal gewonnen heeft, dat blijft enorm indrukwekkend."

European Championship

"Taylor won ook niet gewoon al die toernooien, zijn gemiddeldes waren ook ongezien hoog. Zo won hij eens het European Championship met een toernooigemiddelde van 112. Dat is waanzinnig, de meeste spelers zouden al tevreden zijn als ze zo'n gemiddelde halen in één wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties