Nieuwlaat snoeihard voor Petersen: 'Dringend tijd dat hij zich realiseert dat zijn beroep darter is'

Devon Petersen zit de laatste tijd in een serieuze vormdip. Dringend tijd volgens dartscommentator Jacques Nieuwlaat om het roer om te gooien.

Petersen was vorig seizoen nog halve finalist op het EK en klopte aan de deur van de top-16 op de wereldranglijst, intussen is hij opnieuw afgezakt naar de 25e plaats. "Maar op dit moment reken ik hem zelfs niet bij de beste 64 spelers ter wereld. Hij is een speler met enorme pieken en dalen. Een tijdje geleden werkte hij samen met Wayne Mardle en toen ging het beter, misschien moet hij dat maar terug oppakken", aldus Nieuwlaat bij de Double Trouble podcast.

"Maar dat is niet alles", vervolgt Nieuwlaat. "Petersen is dat laatste tijd alleen bezig met het verkopen van shirts, pijlen en flights. Hij moet zich eens dringend realiseren dat zijn beroep darter is. Dat is iets wat teveel spelers wel eens vergeten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties