"Nooit verwacht dat het filmpje zo viraal zou gaan, maar heb er geen spijt van" - Danny van Trijp reageert op video over ruzie tussen Kim Huybrechts en Mike De Decker

Het filmpje waarin een woedende Kim Huybrechts zijn landgenoot Mike De Decker te lijf wil gaan blijft de gemoederen beroeren. Dat beseft ook Danny van Trijp, de maker van het bewuste filmpje.

Dinsdag verscheen een filmpje waarin Huybrechts het aan de stok kreeg met De Decker. Daarvoor had hij al een slag uitgedeeld aan De Decker. "Het was in mijn ogen geen klap die ik Mike gaf", reageerde Huybrechts tegenover de podcast Double Top.

"Ik heb begrepen dat het filmpje van Danny van Trijp was. Een darter die in hetzelfde management zit als De Decker. Hij deed het ook met voorbedachten rade. In het filmpje hoor je mensen aan hem vragen of hij het wel filmt. Dat zegt genoeg. Hij heeft het vervolgens in een WhatsApp-groep gegooid met allemaal Nederlandse profdarters. Daarmee berokkent hij meteen imagoschade bij mij."

De maker van het bewuste filmpje reageerde tegenover Sportnieuws.nl op de hele heisa en ook op de slag die vooraf ging aan het filmpje. "Daarmee probeert Huybrechts het echt goed te praten. Het was zeker geen duw in het gezicht", zegt hij.

'Bitch-slap'

"Ik wil ook weer niet zeggen dat het met de vuist was, maar het was meer dan die 'duw in het gezicht', zoals Huybrechts het noemt. "Het was een klap met de vlakke hand. Een bitch-slap. En een harde ook. Het was niet zo dat Mike er heel veel last van kreeg, maar het was een harde klap."

"Ik had ook niet verwacht dat het zo viraal zou gaan", vervolgt Van Trijp. "Mike vroeg aan mij of ik de video door wilde sturen. Hij wilde het naar de PDC sturen om zo aan te kunnen tonen wat Huybrechts deed. Ik heb het vervolgens in een groepsapp van ons management gestuurd en binnen twee uur had iedereen het. Ik kreeg ook allemaal berichtjes uit Nederland, België en zelfs Engeland, van mensen die het filmpje wilden hebben. Ik heb het niet verder verstuurd dan die ene groepsapp. Maar als jij zo'n video zou krijgen, zou je het waarschijnlijk ook doorsturen, zo gaat het nou eenmaal."

Geen spijt

Van Trijp is al langer bevriend met De Decker. "Ik heb niks tegen Kim, maar ik kies in zo'n discussie de kant van Mike. Ik had het misschien niet moeten doen, maar ik heb er geen spijt van. Mijn vriend Mike wilde dat filmpje hebben als bewijs en dat heb ik geleverd. Huybrechts moet gewoon dat soort dingen niet doen. Maar het was ook weer niet mijn bedoeling dat Huybrechts de hele dartwereld over zich heen zou krijgen. Ik liep niet met het filmpje te koop."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties