Ontgoocheling bij Wright na fikse nederlaag tegen Price: 'Ik gaf niet thuis in de finale'

Waar Gerwyn Price voor de derde keer de Grand Slam of Darts won, moest verliezend finalist Peter Wright juist voor de derde maal genoegen nemen met een tweede plek.

Net als in 2019 kreeg Wright een flink pak slaag van Price in de finale. Twee jaar geleden werd het 16-6, ditmaal stond er 16-8 op het scorebord. Snakebite kwam in de eindstrijd niet verder dan een gemiddelde van 91 en stak na afloop zijn teleurstelling over zijn vertoonde spel niet onder stoelen of banken.

''Op weg naar de finale heb ik leuke dingen laten zien, maar in de finale heb ik Gerwyn Price geen partij kunnen bieden. Hij is de nummer één van de wereld en regerend wereldkampioen, dus het is sowieso lastig om hem te verslaan. Echter kwam ik niet opdagen in de finale en daar ben ik teleurgesteld over'', zei Wright na afloop.

Toch besloot Wright zijn perspraatje met een vrolijke nooit. ''Ik heb geen prijzengeld verloren op de ranglijst en ik hoef me ook niet meer te kwalificeren voor de Grand Slam van volgend jaar'', zo sloot de Schot af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties