Oud-wereldkampioen Lowe is lovend over Paul Lim: 'Op goede dag kan hij nog steeds beste spelers ter wereld verslaan'

John Lowe is dan wel negen jaar ouder dan Paul Lim, toch mogen beide darters als generatiegenoten worden beschouwd. In tegenstelling tot Lowe, die in 2007 stopte bij de PDC, is Lim wel nog altijd actief. Op het afgelopen WK zorgde hij zelfs voor een stunt door in de eerste ronde Luke Humphries te verslaan.

Lowe is al jarenlang goed bevriend met Lim. "Ik ken Paul al 45 jaar en hij is een geweldige kerel. Hij heeft alle topspelers al wel eens verslagen en iedereen die op een televisietoernooi een negendarter kan gooien, heeft heel wat in zijn mars. Als Paul in de stemming is, kan hij nog steeds iedereen laten zweten", aldus Lowe bij Oche180.

Ook zweten in de keuken

"Maar hij kan je ook laten zweten in de keuken", vervolgt Lowe. "Hij vertelde Eric Bristow, mezelf en een paar van de andere spelers dat hij een keer voor ons zou koken in zijn restaurant. Het was een feestmaal, geweldig lekker. We aten alles op - en achteraf vertelde hij ons dat het gekookte rat was!''

''Een andere keer nam hij me mee naar een restaurant in Singapore en ze serveerden ons slang. Er hingen giftige slangen aan palen en we kozen er een uit. Ze sneden hem voor onze neus in stukken, haalden het gif eruit, kookten hem en eigenlijk was het lekker, het smaakte naar kreeft", lacht Lowe.

Lees meer over:
PDC Paul Lim John Lowe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties