Overleden Kyle Anderson geëerd met speciale beker tijdens World Series-toernooien in Down Under

De overleden Kyle Anderson zal worden herdacht tijdens de World Series of Darts-evenementen in augustus met de oprichting van de Kyle Anderson Memorial Trophy.

Anderson werd in 2017 zelf winnaar van één van de World Series-toernooien tijdens de Auckland Darts Masters en was een populair gezicht op het PDC-circuit. Hij overleed in augustus 2021 plotseling thuis in Australië.

De speciaal ontworpen Kyle Anderson Memorial Trophy zal worden uitgereikt aan de Oceanische speler die het beste heeft gepresteerd tijdens de drie World Series evenementen deze maand in Townsville, Wollongong en Hamilton.

De trofee in de vorm van een boemerang en is gebaseerd op Anderson's Aboriginal afkomst en bevat ook zijn eigen handpalmafdruk.

De winnaar en de verliezend finalist van de World Series of Darts-toernooien in Townsville dit weekend en Wollongong (19-20 augustus) zullen ook speciaal gemaakte boemerang-vormige trofeeën ontvangen.

Overleden Kyle Anderson geëerd met speciale beker tijdens World Series-toernooien in Down Under

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties