PDC-sponsor deelt 100.000 pond aan bonussen uit bij twee negendarters op WK Darts

De PDC geeft zelf geen geldbonussen meer voor het gooien van een negendarter, maar dankzij een sponsor kunnen spelers toch een mooi extraatje verdienen tijdens het WK Darts.

Sponsor Selco Builders Warehouse heeft een bedrag van 100.000 pond beschikbaar gesteld voor het geval een speler er in slaagt om tijdens het komende WK Darts twee negendarters te gooien.

En niet alleen de speler profiteert daarvan. Van het beschikbaar gestelde bedrag gaat 50.000 pond naar de eerste speler die twee negendarters weet te produceren. Daarnaast gaat ook 25.000 pond naar de stichting Global's Make Some Noise, terwijl de resterende 25.000 pond naar een willekeurige fan gaat.

In de geschiedenis van het WK Darts is het nog geen enkele speler gelukt om twee negendarters tijdens hetzelfde toernooi te gooien.

Michael van Gerwen was in 2012 wel heel dichtbij deze prestatie. De Nederlander gooide in zijn halve finale tegen James Wade een negendarter en miste in de daaropvolgende leg de dubbel 12 om twee perfecte legs op rij te gooien.

Lees meer over:
PDC negendarter WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties