Price hoopt dat boegeroep vanuit publiek achterwege blijft op WK Darts: 'Misschien moeten ze gewoon genieten van het darten'

Gerwyn Price begint volgende week woensdag aan zijn titelverdediging op het PDC-WK. 'The Iceman' hoopt dat het publiek ditmaal wel zijn kant kiest.

Price werd de laatste tijd regelmatig uitgefloten door het publiek. "Ik vind het niet erg als ze aan het begin of in het midden van de wedstrijd boegeroep laten horen, maar het is vervelend als het gebeurt op de cruciale momenten. Ik kan niet controleren wat ze doen, maar misschien moeten ze gewoon een beetje ontspannen en genieten van het darten", aldus de 36-jarige Welshman bij Metro.co.uk.

Concentratie

"Het is een stuk makkelijker als je je kunt concentreren", vervolgt Price. "De afgelopen jaren heb ik me veel meer moeten concentreren, het publiek zit me op de hielen en ik denk dat ik het best goed gedaan heb. Het heeft me waarschijnlijk gevormd tot de speler die ik nu ben, maar ik heb liever dat het er niet is. Het zou fijn zijn moesten ze toch wat respect tonen."

Klik hier om mee te doen aan het WK Darts Spel en win 2.500 euro!! Of klik hier om mee te doen aan het GRATIS WK Spel!

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties