Plaisier, Meulenkamp en Geeraets winnen openingspartij op UK Open

Wesley Plaisier, Ron Meulenkamp en Patrick Geeraets zijn de UK Open op vrijdagmiddag begonnen met een overwinning. Daarentegen moest Martijn Dragt een fikse teleurstelling slikken.

Plaisier won na een spannende pot met 6-5 van Connor Scutt, terwijl Meulenkamp met 6-1 te sterk was voor Rusty-Jake Rodriguez. Geeraets won de Nederlandse clash tegen Christian Kist met 6-3.

Volg de UK Open Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Dragt had zijn UK Open-debuut moeten bekronen met een overwinning, maar hij miste liefst vijf beurten aan matchdarts in de laatste leg. Vervolgens was het tegenstander Jack Male (6-5) die er met de buit vandoor ging.

Jitse van der Wal redde het ook niet. Hij verloor met 6-3 van Johnny Haines. Voormalig Lakeside-kampioen Scott Mitchell ging ten koste van Leighton Bennett (6-4) een ronde verder, terwijl ook Dom Taylor, Bradley Brooks, Joshua Richardson en George Killington doorgingen naar de volgende ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties