Premier League Darts: Speelschema donderdagavond met Van Gerwen en Wattimena op 'Judgement Night'

Donderdag valt op Judgement Night de eerste beslissing in de Premier League Darts. Na deze speelronde valt de laagst geklasseerde speler af.

Momenteel is dat Rob Cross. De oud-wereldkampioen komt in de laatste partij van de avond in actie tegen koploper Glen Durrant. Bij verlies ligt Voltage direct uit de Premier League Darts . Bij een gelijkspel of winst is hij nog steeds afhankelijk van het resultaat van Daryl Gurney. De Noord-Ier neemt het zelf op tegen Peter Wright.

Michael Smith en Nathan Aspinall staan eveneens tegenover elkaar, met als inzet een voorlopige plek in de top vier. Beide Engelsen staan na acht duels op negen punten. Hun legsaldo is bovendien ook gelijk.

Halverwege de avond komen de twee Nederlanders in actie. Michael van Gerwen kan zich tegen Gary Anderson revancheren voor zijn nederlaag tegen Glen Durrant op woensdagavond.

Tevens maakt Jermaine Wattimena als 'challenger' zijn Premier League-debuut tegen Gerwyn Price. Laatstgenoemde speelde zich woensdag nagenoeg veilig na een overwinning op Anderson.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema Premier League Darts 2020

Donderdag 27 augustus (Judgement Night)
Milton Keynes – Marshall Arena

19:40 Nathan Aspinall v Michael Smith
20:20 Michael van Gerwen v Gary Anderson
21:00 Jermaine Wattimena v Gerwyn Price
21:40 Peter Wright v Daryl Gurney
22:20 Glen Durrant v Rob Cross

Premier League Darts: Speelschema donderdagavond met Van Gerwen en Wattimena op 'Judgement Night'
Foto: Lawrence Lustig/PDC

Plaats reactie

666

0 reacties