Price erkent meerdere in Clayton: 'Hij was fenomenaal, maar de volgende keer pak ik hem terug'

Gerwyn Price moest zaterdagavond genoegen nemen met de tweede plek op de World Grand Prix. The Iceman, die de titelverdediger was, botste op een ijzersterke Jonny Clayton en verloor met 5-1 in sets.

Een terechte nederlaag, zo oordeelde Price na afloop. ''Hij was duidelijk te sterk voor mij deze keer. In het begin van de partij miste hij amper een pijl om de leg te openen. Hij was fenomenaal.''

''Ik kreeg een aantal kansjes, maar pakte die niet. Op de belangrijke momenten liet Jonny zijn klasse zien. Hij was gewoon de betere, maar de volgende keer pak ik hem terug.''

Price werd de voorbije duels dikwijls uitgefloten en uitgejouwd door de aanwezige fans in Leicester. In de finale viel de vijandigheid vanuit het publiek enigszins mee. ''Ik heb een mooie finale gehad en ben het publiek dankbaar dat ze mij en Jonny onze gang hebben laten gaan. Op mijn eerste ronde na, was dit mijn beste wedstrijd van het toernooi, ook dat toont aan hoe goed Jonny speelde'', aldus Price.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties