Price niet onder de indruk van uitspraken Wright: 'Praten is goedkoop, hij moet het maar bewijzen'

Gerwyn Price blijft op koers voor een eerste eindzege op de World Matchplay. 'The Iceman' vloerde in de tweede ronde zijn landgenoot Jonny Clayton met duidelijke 11-3 cijfers.

Tot 3-3 ging het nochtans gelijk op. "Nadien heb ik hem constant onder druk gezet en de foutjes die hij maakte goed afgestraft. Ik wist voor dit toernooi niet goed wat te verwachten, het vertrouwen is echter volledig terug en ik voel me klaar om dit toernooi te winnen", aldus Price.

"Het zou geweldig zijn om de World Matchplay te winnen, bovendien zou het opnieuw de bevestiging zijn dat ik de beste speler ter wereld ben", zegt Price.

Wright

Peter Wright liet eerder dit toernooi verstaan dat niemand hem dit toernooi kan verslaan. "Ach, Peter speelt al het hele jaar slecht. Ook al wint hij soms een toernooi op de Pro Tour, grote toernooien heeft hij al een tijdje niet meer gewonnen. Praten is goedkoop, hij moet het maar bewijzen."

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price World Matchplay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties