Price over gemiste Premier League: 'Als ik had meegedaan, dan had ik hem gewonnen'

Gerwyn Price is na een absentie van bijna drie maanden nog steeds de te klopen man. Althans, dat stelt The Iceman in een interview met Oche180.

De regerend wereldkampioen miste deelname aan de Premier League Darts na een positieve coronatest. Het toernooi kreeg echter wel een Welshe winnaar, want de eindzege ging naar Jonny Clayton.

Price maakt komende week zijn rentree tijdens de PDC Super Series in Milton Keynes. ''Ik ben nog steeds de te kloppen man. Ik ben de nummer één van de wereld en de huidige wereldkampioen. Mensen konden toernooien winnen terwijl de wereldkampioen niet meedeed. Jonny is een fantastische speler, maar als ik had meegedaan dan geloof ik dat ik had gewonnen'', zo klinkt het stelling bij de Welshman.

Bij de vloertoernooien zijn fans niet welkom, maar het publiek zal wel aanwezig zijn bij de World Matchplay in juli. Price zal het zelfs niet erg vinden als hij wordt uitgejouwd door de fans.

''Dat maakt me helemaal niet uit, of ik toegezongen of uitgejouwd wordt. Zolang ik maar op het podium mag spelen met publiek in de zaal en een prachtige atmosfeer. Dat is alles waar ik naar uitkijk.''

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties