Price straalt weer: 'Demonen in mijn hoofd zijn verdwenen'

Gerwyn Price heeft de veertiende speeldag van de Premier League gewonnen. The Iceman versloeg in een bijzonder spannende finale Michael van Gerwen met 6-5.

"De laatste weken speelde ik bijzonder zwak", opende Price tegenover Sky Sports. "Ook vanavond liet ik absoluut nog niet mijn beste niveau zien, maar de overwinning is het belangrijkste."

Door deze zege komt Price in de tussenstand van de Premier League tot op twee punten van nummer vier, Peter Wright. "Ik wist voor aanvang dat ik twee van de laatste drie speeldagen moest winnen om nog kans te maken op de play-offs. Er ligt dus bijzonder veel druk op mij, maar deze zege geeft me wel het vertrouwen dat het nog kan."

Demonen verdwenen

Price sukkelde de voorbije maanden ook met een handblessure. "Niet alleen met mijn hand, maar ook in mijn hoofd zat het niet goed. Die demonen zijn nu echter verdwenen, ik amuseer me weer op het podium. Ze zijn nog niet klaar met mij in deze Premier League."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties