Ratajski wast handen in onschuld: 'Geen idee waar Humphries zich aan stoorde'

Krzysztof Ratajski heeft zich net als vorig jaar geplaatst voor de kwartfinales van de World Matchplay. 'The Polish Eagle' versloeg Luke Humphries met 11-5 en treft nu toernooiverrassing Callan Rydz.

"Ik ben tevreden met deze overwinning, maar zeker ook met het niveau dat ik haalde", opent Ratajski. "Het publiek floot me soms uit en was op de hand van mijn tegenstander, toch heb ik daar geen problemen mee. Het is normaal dat het publiek in Engeland voor de thuisspeler supportert."

Ratajski ging vorig jaar in de kwartfinales van de World Matchplay onderuit tegen Michael Smith. "Ik ben nu echter een betere speler en speel veel constanter. Ik heb er dus goede hoop op dat ik ditmaal wel voorbij de kwartfinales raak."

Incident

Bij de eerste break leek er zich een incident voor te doen toen Humphries zijn beklag ging doen bij de scheidsrechter. "Ik heb daar niets van gemerkt", aldus Ratajski. Ik was de hele tijd gefocust op mijn eigen spel en heb dus geen idee waaraan Luke zich stoorde."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties