Rob Cross rekent af met Damon Heta na tien gewonnen legs op rij

Rob Cross heeft zich in navolging van James Wade, Luke Humphries en Stephen Bunting bij de laatste vier geschaard op de Grand Slam of Darts. 'Voltage' won overtuigend met 16-6 van Damon Heta.

Cross kwam in de achtste leg voor het eerst op een break voorsprong, maar die 3-5 achterstand wist Heta nog goed te maken door terug te komen tot 6-6. Daarna kwam 'The Heat' er echter niet meer aan te pas.

Dankzij drie goede finishes achter elkaar (64, 116 en 89) liep Cross uit naar 11-6. Vervolgens werd het 14-6 na een 14-darter, 70 finish en een 13-darter. Na de laatste pauze maakte Cross het karwei vlot af met een 16-darter en een 14-darter.

Door deze overwinning wordt Cross op zondagmiddag de tegenstander van Bunting in de halve finales van de Grand Slam of Darts. Wade en Humphries staan in de andere halve finale tegenover elkaar. Op zondagavond is de finale van dit toernooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties