Robert Owen over niveau in MODUS-competities: 'Het is lastiger dan Pro Tour'

Robert 'the Stack Attack' Owen heeft gezegd dat hij "fit en klaar" is in aanloop naar een drukke periode vol met verplichtingen op de diverse dartscircuits.

De UK Open-halvefinalist van 2018 hoopt zijn sterke start van het jaar voort te zetten, want er komen veel grote evenementen aan in de komende weken.

''Het is erg druk. Ik ben ook van plan om WDF-toernooien te spelen in september in de week na de Challenge Tour'', zegt Owen in gesprek met The Weekly Dartscast. ''Op deze manier ga ik proberen in de buurt te komen van kwalificatie voor Lakeside.''

Als nummer twee op de Challenge Tour-ranking komt de Welshman ook in aanmerking voor de reserveplekken op de PDC Pro Tour. Tevens doet hij mee aan de competities van MODUS, die elke week een weekcompetitie organiseren.

"Ik heb Pro Tour, Challenge Tour en de MODUS Series gespeeld, een van de beste competities waarin ik ooit heb gespeeld. Het (de MODUS-competities, red.) is moeilijker dan Pro Tour, het kan me niet schelen wat iedereen zegt."

Zelfs met zo'n hectische kalender gelooft Robert 'the Stack Attack' Owen dat hij kan presteren als het erop aankomt. "Ik ben helemaal fit en klaar voor het volgende hoofdstuk van de MODUS Series, Challenge Tour en Pro Tour."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties