Ross Smith maakt vlak voor start seizoen overstap naar Unicorn

Ross Smith heeft vlak voor de start van het nieuwe seizoen bekendgemaakt dat hij van pijlenleverancier is veranderd. Hij maakt de overstap van BULL'S Germany naar Unicorn Darts.

Vrijdagavond maakt 'Smudger' zijn eerste opwachting in dienst van Unicorn op de Masters in Milton Keynes. Smith neemt het op dat toernooi op tegen Damon Heta in de eerste ronde.

Smith, in oktober verrassend winnaar van het EK Darts in Dortmund, is zeer trots op zijn transfer naar Unicorn. ''Dit is een nieuwe stap in mijn carrière. Unicorn is één van de langst dienende merken in de sport. Ze hebben al 21 wereldkampioenen voortgebracht en ik kijk er naar uit om met hen te werken'', zegt de Engelsman.

''Hopelijk kan ik mezelf verder ontwikkelen. Ik geloof honderd procent in mezelf, zeker na het winnen van het EK Darts. Nadien waren de resultaten niet altijd goed op televisie, maar voor mijn gevoel speelde ik wel telkens goed. Ik weet dat ik hard moet blijven werken en mijn voetjes op de grond moet houden. Maar dit is een kans die ik moest pakken.''

Lees meer over:
PDC Unicorn Darts Ross Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties