Smith sluit Premier League met goed gevoel af: 'Criticasters toch even op hun plaats gezet'

Michael Smith heeft de zestiende en tevens laatste speeldag in de Premier League gewonnen. Bullyboy was in Newcastle in de finale met 6-3 te sterk voor Jonny Clayton.

Voor Smith was het de eerste weekzege in de Premier League dit jaar. "De PDC heeft me het vertrouwen gegeven om aan deze Premier League mee te doen. Vanavond heb ik getoond dat ik die plaats ook waard ben. De eerste helft van de Premier League liep het voor mij persoonlijk wat moeilijk, maar de laatste weken heb ik laten zien wie de echte Michael Smith is", aldus de 31-jarige Engelsman.

Kritiek

Smith eindigt zo als zesde in de Premier League, enkel de eerste vier plaatsen zich voor de play-offs. "Er zaten vast en zeker al veel mensen klaar voor hun computerscherm om kritiek te leveren op mijn prestaties. Daarom doet het extra veel deugd om de Premier League met een goed gevoel af te sluiten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties