Snookerlegende neemt het op voor Price: 'Schandalig hoe ze hem behandelen'

Gerwyn Price was tijdens het afgelopen WK Darts niet echt geliefd bij het publiek. De uittredend wereldkampioen werd dikwijls uitgefloten en uitgejouwd door de aanwezige toeschouwers.

Één fan was zaterdag in zijn kwartfinale tegen Michael Smith zo vervelend, dat Price deze toeschouwer de zaal uit liet verwijderen. The Iceman verloor de kwartfinale uiteindelijk met 5-4 in sets. Na afloop uitte de Welshman zijn frustraties op Instagram door het publiek 'bedriegers' te noemen.

Snookerlegende Mark Selby zat zaterdag aandachtig voor de televisie te kijken naar het geweldige gevecht tussen Price en Smith. De viervoudig snookerwereldkampioen ergerde zich gruwelijk aan het gedrag van de fans.

''Hoe ze Gerwyn Price behandelen is schandalig'', zo brieste Selby op Twitter. ''Geef spelers op z'n minst een kans'', voegde hij eraan toe.

Selby deelde vervolgens ook nog een compliment uit aan Smith, die inmiddels in de finale staat. ''Zou het dit jaar eindelijk zijn jaar worden? Het is slechts een kwestie van tijd totdat hij wereldkampioen wordt.''

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties