Speelschema Austrian Darts Open 2024: Van Veen, Van Barneveld, De Decker en Van den Bergh spelen vrijdagavond eerste wedstrijd

Nog acht plekken zijn er beschikbaar in de tweede ronde van de Austrian Darts Open 2024. Vrijdagavond worden de laatste acht wedstrijden van de eerste ronde gespeeld en daarbij is er inbreng van twee Nederlandse en twee Belgische spelers.

Gian van Veen is de eerste Nederlander die vrijdagavond in actie komt. De 22-jarige darter uit Poederoijen speelt in zijn openingswedstrijd tegen Jose de Sousa. Dit is de derde wedstrijd van de avond. Daarvoor speelt Martin Lukeman nog tegen Daryl Gurney, terwijl Andrew Gilding de strijd aangaat met Dominik Haberl.

Volg de Austrian Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Na Van Veen is het de beurt aan Chris Dobey, die de degens gaat kruisen tegen Graham Hall. De International Darts Open-kampioen Martin Schindler verschijnt daarna op het podium voor zijn partij tegen veteraan James Wade.

De zesde match van de avond is een Nederlands-Belgische ontmoeting tussen Raymond van Barneveld en Mike de Decker. Van Barneveld wist vorige week zijn eerste Euro Tour-overwinning van het seizoen te boeken. Tegen De Decker krijgt 'Barney' een nieuwe kans om ponden te sprokkelen voor de diverse rankingen.

Dimitri van den Bergh is de tweede Belgische deelnemer op de Austrian Darts Open. 'The Dreammaker' speelt in Graz tegen Gabriel Clemens. Het klapstuk van de avond komt voor de rekening van tienersensatie Luke Littler. 'The Nuke' gaat het opnemen tegen Zoran Lerchbacher.

Speelschema Austrian Darts Open 2024

Vrijdag 26 april

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Martin Lukeman v Daryl Gurney

Andrew Gilding v Dominik Haberl

Jose de Sousa v Gian van Veen

Graham Hall v Chris Dobey

Martin Schindler v James Wade

Raymond van Barneveld v Mike De Decker

Dimitri Van den Bergh v Gabriel Clemens

Luke Littler v Zoran Lerchbacher

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties