Speelschema vrijdagavond op Dutch Darts Masters in Ziggo Dome met onder meer Van Gerwen tegen Noppert

Vrijdagavond wordt het startsein gegeven aan de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome in Amsterdam. Liefst negen Nederlanders betreden de oche tijdens de eerste ronde.

De meest in het oog springende clash is natuurlijk de ontmoeting tussen Michael van Gerwen en Danny Noppert, de twee hoogst geklasseerde Nederlanders op de wereldranglijst. Voor Van Gerwen is het zijn eerste duel sinds zijn armoperatie op 14 juni.

De nummers drie en vier van Nederland troffen het ook niet bij de loting. Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort treffen namelijk Gerwyn Price en Peter Wright, de nummers één en twee van de wereld.

De avond gaat van start met de partij tussen Jermaine Wattimena en titelverdediger Jonny Clayton. Daarna betreedt Fallon Sherrock het podium voor haar partij tegen Maik Kuivenhoven. Jeffrey de Zwaan speelt tegen James Wade, terwijl Martijn Kleermaker tegenover Michael Smith staat.

Speelschema Dutch Darts Masters 2022

Vrijdag 24 juni (vanaf 19:00 uur)

Eerste ronde

Jonny Clayton v Jermaine Wattimena

Fallon Sherrock v Maik Kuivenhoven

James Wade v Jeffrey de Zwaan

Gerwyn Price v Vincent van der Voort

Michael Smith v Martijn Kleermaker

Dimitri Van den Bergh v Ron Meulenkamp

Michael van Gerwen v Danny Noppert

Peter Wright v Dirk van Duijvenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties