Speelschema vrijdagmiddag op European Darts Grand Prix 2024 met onder meer twee Nederlanders in actie

Vrijdagmiddag gaat in Sindelfingen het vierde Euro Tour-toernooi van het seizoen van start. De eerste zestien spelers verschijnen dan op het podium in het Glaspalast voor de eerste ronde.

Tijdens de eerste sessie komen ook de eerste twee Nederlanders aan bod. Direct in de openingswedstrijd van de European Darts Grand Prix is het de beurt aan Jeffrey Sparidaans, die aantreedt tegen Callan Rydz.

Volg de European Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Later op de middag staat Niels Zonneveld tegenover Christian Perez. De kraker van de middag is de clash tussen voormalig major-winnaars Jose de Sousa en Daryl Gurney. Zij treffen elkaar in de laatste partij van de middagsessie.

Keane Barry speelt tegen Stephen Burton voor een plek in de tweede ronde, terwijl Scott Williams het spits af bijt tegen Niko Springer. Voormalig UK Open-kampioen Andrew Gilding kruist de degens met Brendan Dolan.

Voor Luke Woodhouse staat er een duel met Martin Lukeman op het programma. Voormalig Masters-winnaar Joe Cullen begint zijn toernooi tegen Johan Engstrom. De winnaar van dat duel speelt overigens tegen Michael van Gerwen in de tweede ronde.

De European Darts Grand Prix werd in het verleden al negen keer gespeeld. Er staan liefst acht verschillende winnaars op de erelijst. Mervyn King, Kim Huybrechts, Michael van Gerwen (2x), Peter Wright, Ian White, Jose de Sousa, Luke Humphries en Rob Cross wisten dit toernooi in het verleden te winnen.

Speelschema European Darts Grand Prix 2024

Vrijdag 19 april

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Callan Rydz v Jeffrey Sparidaans

Stephen Burton v Keane Barry

Scott Williams v Niko Springer

Andrew Gilding v Brendan Dolan

Luke Woodhouse v Martin Lukeman

Johan Engstrom v Joe Cullen

Niels Zonneveld v Christian Perez

Jose de Sousa v Daryl Gurney

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties