"Ik kan niet zeggen wat ik echt denk, dan krijg ik een boete" - Nathan Aspinall over de omstandigheden in Ahoy

Nathan Aspinall heeft de twaalfde speeldag van de Premier League Darts gewonnen. 'The Asp' versloeg in de finale in Rotterdam Michael Smith met 6-4.

Voor Aspinall was het de twee weektitel dit jaar, hij verloor ook nog drie finales. "Vooral vorige week was ik enorm teleurgesteld dat ik in de kwartfinales verloor van Michael van Gerwen, dat was echt een onnodige nederlaag", zegt Aspinall. "Maar afgelopen week speelde ik goed op het International Darts Open (Aspinall verloor daar in de derde ronde met 6-2 van Danny Noppert). Daar heb ik het nodige vertrouwen opgedaan om vanavond goed te presteren."

Aspinall was echter niet te spreken om de omstandigheden in Ahoy, waar er een windje waaide over het podium. "Ik kan niet zeggen wat ik echt denk, want dan krijg ik een boete, maar de omstandigheden waren inderdaad allerminst goed. Maar het is wel voor iedereen hetzelfde."

Stand

In de stand van de Premier League Darts klimt Aspinall naar de derde plaats. "Ik verdien hier vanavond vijf belangrijke punten. Ik sta er goed voor om me te plaatsen voor de play-offs, maar ik zal ook de komende weken nog sterk moeten presteren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties