Speelschema zondagmiddag op European Darts Grand Prix met onder meer Noppert en Van Gerwen bij laatste zestien

Zondagmiddag wordt begonnen met de derde ronde op de European Darts Grand Prix in Sindelfingen. Onder meer twee Nederlandse spelers betreden het podium in de middagsessie.

Noppert gaat het bij de laatste zestien opnemen tegen oud-wereldkampioen Rob Cross. Noppert won zaterdagmiddag in de tweede ronde na een kraker met 6-5 van Daryl Gurney, terwijl Cross met dezelfde cijfers te sterk was voor Martin Schindler.

Volg de European Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Voor Van Gerwen wacht na zijn 6-1 overwinning op Johan Engstrom een confrontatie met Jonny Clayton. 'The Ferret' rekende in de tweede ronde af met Chris Dobey. De kraker van de middag is echter de ontmoeting tussen Gerwyn Price en Gary Anderson, die in de tweede ronde allebei een gemiddelde van boven de 110 wisten te gooien.

De middagsessie wordt geopend met een ander leuk affiche tussen Josh Rock en Michael Smith. Laatstgenoemde was in de tweede ronde verantwoordelijk voor de uitschakeling van Raymond van Barneveld. Halverwege de middag speelt regerend wereldkampioen Luke Humphries tegen Stephen Bunting.

Damon Heta, die zaterdag 117 gemiddeld wierp tegen Mickey Mansell, kruist de degens met Scott Williams. Ritchie Edhouse treft Ross Smith, terwijl Dave Chisnall en Gabriel Clemens gaan strijden om de laatste kwartfinaleplaats.

Speelschema European Darts Grand Prix 2024

Zondag 21 april

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Derde ronde

Josh Rock v Michael Smith

Gerwyn Price v Gary Anderson

Rob Cross v Danny Noppert

Luke Humphries v Stephen Bunting

Ritchie Edhouse v Ross Smith

Damon Heta v Scott Williams

Michael van Gerwen v Jonny Clayton

Dave Chisnall v Gabriel Clemens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties