"Dringend nood aan een paar weken rust, maar eerst nog knallen dit weekend" - Luke Humphries vloert Luke Littler voor plaats bij laatste 16 op International Darts Open

Luke Humphries heeft zich geplaatst voor de laatste zestien van de European Darts Grand Prix. 'Cool Hand Luke' versloeg in de tweede ronde Luke Littler met 6-5.

In een clash der titanen, waarbij beide heren boven de honderd gemiddeld haalden, was het uiteindelijk Humphries die nipt aan het langste eind wist te trekken. Het is pas de eerste keer sinds de WK-finale dat Humphries van Littler weet te winnen, sindsdien had Humphries immers zes keer op rij verloren van zijn jongere landgenoot.

"Dat speelde niet echt in mijn gedachten, al wist ik het uiteraard wel", lacht Humphries. "Maar Luke is een geweldige speler en het is geen oneer om regelmatig van hem te verliezen, dat gaat in de toekomst zeker nog gebeuren."

Humphries neemt het in de volgende ronde op tegen Stephen Bunting, tegen wie hij vorig weekend nog verloor op het International Darts Open. "Die wedstrijd had ik nooit mogen verliezen, maar ik was enorm vermoeid, ook nu nog."

"Na dit weekend heb ik echt nood aan een paar weken rust (uitgezonderd de Premier League Darts), maar eerst op de finaledag nog knallen. Ik ben er immers op gebrand om dit toernooi te winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties