"Deze toernooizege doet evenveel deugd als de eerste" - Beau Greaves pakt eindwinst op zesde toernooi van de PDC Women's Series

Beau Greaves heeft het zesde toernooi van de PDC Women's Series op haar naam geschreven. De 20-jarige Engelse versloeg in de finale haar landgenote Lisa Ashton met 5-1.

Het is voor Greaves, die eerder op de dag ook al de finale bereikte van het vijfde toernooi, haar eerste toernooizege dit jaar op de PDC Women's Series.

"Dit doet bijzonder veel deugd", opent Greaves. "In het vijfde toernooi gaf ik in de finale tegen Noa-Lynn van Leuven een 4-0 voorsprong nog uit handen en dat was enorm hard balen. Ik was dan ook heel gemotiveerd om dat in het zesde toernooi recht te zetten. Ik heb inmiddels al heel wat toernooien van de PDC Women's Series gewonnen, maar deze toernooizege betekent evenveel als de eerste."

Zondag staan het zevende en achtste toernooi op de planning. "Ik kan niet wachten om aan die toernooien te beginnen, ook die wil ik winnen", zegt Greaves.

"Daarnaast richt ik mijn pijlen vooral op de Women's World Matchplay in juli. Dat toernooi wil ik dolgraag opnieuw winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties