Spellman blijft leider in race naar PDC WK Darts in CDC Order of Merit terwijl Buntz terrein wint

Het PDC wereldkampioenschap darts 2024 is nog maar een paar maanden van ons verwijderd. Overal ter wereld woedt de strijd om kwalificatieplaatsen en de Noord-Amerikaanse CDC Tour is niet anders.

Alex Spellman staat bovenaan de Order of Merit met acht wedstrijden achter de rug en nog maar vier te gaan en lijkt klaar voor een debuut in Alexandra Palace. Op dit moment staat Danny Lauby Jr op de tweede plaats bij de Wereldkampioenschappen, hoewel hij na het meest recente reeks van wedstrijden onder serieuze druk staat.

Stowe Buntz won back-to-back titels tijdens het meest recente wedstrijden, waaronder een van de gekste legs die je ooit zult zien in zijn halve finale overwinning op de Canadees David Cameron. Hierdoor staat Buntz nu gelijk met Lauby in punten, wat betekent dat het heel spannend gaat worden in de laatste wedstrijden.

In de strijd om de Canadese plek op de Ally Pally heeft Jacob Taylor een nipte voorsprong op Cameron, die op zijn beurt Jim Long op de hielen zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties