"Ik ken wel een man die me een Hawaii shirt kan lenen": Rod Studd gevraagd over zijn ideale 'Night at the Darts'

In de Sky Sports podcast 'Love The Darts' werd commentator Rod Studd als laatste gevraagd naar zijn ideale 'Night at the Darts'.

De eerste stap is het uitzoeken van de dresscode. "Ik denk dat ik voor een Hawaii shirt ga. Ik ken een man die me er een kan lenen of verkopen," antwoordt Studd, die natuurlijk verwijst naar 'Hawaii 501' zelf, Wayne Mardle, terwijl Emma Paton instemmend "Ja!" lacht. "Ik heb een van zijn originelen," voegt Studd eraan toe.

Studd geeft een interessant antwoord op de vraag welke wedstrijd hij graag zou willen zien. "Ik zou graag Wayne Mardle tegen Kirk Shepherd willen zien in de halve finale van het wereldkampioenschap van 2008. De reden dat ik dat zeg is in de hoop dat het resultaat anders zou zijn," legt hij uit. "Ik weet nog dat ik hem toen troosteloos in de perskamer zag zitten en dacht 'Wat een sukkel! Hoe heeft hij dat kunnen verliezen? Het maakt mij van streek om daar nu aan te denken, want ik weet hoeveel het voor hem zou hebben betekend en ik zou echt willen dat hij dat had gewonnen."

Op de vraag wat hij op zijn bordje in een zaal zou schrijven: "Iets grappigs", antwoordt Studd, terwijl hij een stuk papier omhoog houdt met de woorden 'iets grappigs' erop geschreven. Als eten wil ik: "Scampi's en friet met cheesecake erna."

En tot slot, het gezelschap. Welke drie personen zou Studd meenemen naar deze 'Night at the Darts'? "Ik denk dat ik Sid Waddell, John Gwynne en Dave Lanning mee zou willen nemen naar de darts. Gewoon luisteren naar hun wijze woorden en woordgrappen."

Lees meer over:
PDC Wayne Mardle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen