Diogo Portela's zes jaar durende reeks van wereldkampioenschappen darts eindigt waarschijnlijk

Diogo Portela is de afgelopen jaren een vaste waarde geworden op Ally Pally tijdens het PDC WK Darts. Aan die reeks lijkt nu echter een einde te komen.

Portela is sinds 2018 altijd aanwezig in Alexandra Palace, maar heeft slechts één overwinning geboekt in 2021, toen hij Steve Beaton met 3-0 versloeg in de openingsronde voordat hij in de tweede ronde met 3-0 verloor van Glen Durrant.

Maar nu, na zes jaar op rij de Zuid-Amerikaanse qualifier te zijn geweest, lijkt de 35-jarige Braziliaan kwalificatie voor het World Darts Championship van 2024 mis te lopen, nadat bekend werd dat Portela niet zou deelnemen aan de eerste editie van de CDLC Tour voor spelers uit Zuid- en Midden-Amerika.

Natuurlijk geeft de afwezigheid van Portela een tot nu toe onbekend iemand de kans om zijn plek in het grootste dartspektakel van het jaar veilig te stellen en daarmee mogelijk zijn leven te veranderen. Wie zal dat zijn? Alleen de tijd zal het leren, maar er staan spannende tijden voor de deur voor Zuid- en Midden-Amerikaanse spelers.

Lees meer over:
PDC Diogo Portela WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties