Stand Premier League Darts 2024: Michael van Gerwen heeft na vier speelrondes al straatlengte voorsprong

Michael van Gerwen won donderdagavond in Newcastle voor de derde keer op rij een weektitel in de Premier League Darts. Na vier speelrondes heeft Van Gerwen al ruim twee keer zoveel punten verzameld als de nummer twee in de tussenstand.

Op een kwart van de competitiefase staat Van Gerwen al op vijftien punten. Achter de ongenaakbare Nederlander staan Michael Smith en Luke Littler op zeven punten. Smith houdt Littler nog onder zich omdat 'Bullyboy' al een weektitel op zak heeft. Smith won namelijk de eerste speeldag in Cardiff.

Rob Cross maakt de virtuele top vier compleet met zes punten, terwijl Luke Humphries en Gerwyn Price na vier speelrondes op vijf punten en dus kort achter een top vier notering staan.

Nathan Aspinall wist donderdag zijn eerste punten in deze Premier League te pakken. 'The Asp' verloor in de weekfinale van Van Gerwen. Peter Wright is als enige nog puntloos in de competitie en staat daardoor op de laatste plaats.

Stand Premier League Darts

Naam Weektitels Gewonnen wedstrijden Legsaldo Gewonnen legs Punten
Michael van Gerwen 3 9 +15 59 15
Michael Smith 1 4 +3 38 7
Luke Littler 0 4 +3 44 7
Rob Cross 0 3 -3 33 6
Luke Humphries 0 3 +1 35 5
Gerwyn Price 0 3 -3 32 5
Nathan Aspinall 0 1 -6 27 3
Peter Wright 0 0 -10 14 0

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties