Suljovic toont zich tevreden met tweede plek op World Cup: 'Zo blij dat ik met mijn beste vriend in finale stond'

Oostenrijk kon een prachtig weekend op de World Cup of Darts net niet bekronen met de eindzege. In de finale tegen Schotland ging het mis, waardoor Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez zich tevreden moesten stellen met een tweede plek.

De uitgangspositie was nochtans goed, want Suljovic had Oostenrijk nog op 1-0 gezet na een zege op John Henderson. Rodriguez ging weliswaar onderuit tegen Peter Wright, maar de twee Oostenrijkers namen daarna een 3-0 voorsprong in de koppelpartij.

Vanaf dat moment ging het mis, want na vijf gemiste matchdarts ging het Schotse duo er met de overwinning aan de haal in de koppelwedstrijd. Daarna maakte Wright het af met een overwinning op Suljovic in de derde single.

Toch zorgde dat niet voor veel minder tevredenheid bij Suljovic, die zijn eerste televisietoernooi sinds de UK Open speelde.

''Dit geeft een briljant gevoel. Ik ben enorm blij dat ik weer terug ben (na ziekte, red.). Na drie maanden eruit te zijn geweest, wilde ik mijn uiterste best doen en ik heb Rowby gevraagd mij daarbij te helpen. Ik ben zo blij dat ik met mijn beste vriend in de finale heb kunnen staan'', aldus The Gentle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties