Taylor onder indruk van Sherrock: 'Ze is één van beste finishers die ik ooit heb gezien'

De recente prestaties van Fallon Sherrock hebben ook de aandacht van dartslegende en 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor getrokken.

De 27-jarige Engelse liet de afgelopen maanden van zich spreken door de finale op de Nordic Darts Masters en de kwartfinales o pde Grand Slam of Darts te halen.

''Fallon is een geweldige speelster. Een aardige dame, maar zeker ook een topdarter. Ik speelde vorig jaar een online wedstrijd tegen haar en toen dreef zij mij tot het uiterste'', zegt Taylor tegen The Sun.

The Power verwacht dan ook dat de Queen of the Palace hoge ogen kan gooien op het WK Darts. ''Haar tegenstanders zullen enorm nerveus zijn en daar heb ik alle begrip voor, het publiek in de zaal speelt dan ook een rol.''

Taylor zag Sherrock onlangs indruk maken op de Grand Slam of Darts, waar ze onder meer Gabriel Clemens dankzij een 170 finish wist te verslaan. ''Ik was die wedstrijd met mijn kleinzoon aan het kijken. Ik zei tegen hem dat Fallon een kans ging krijgen, maar ik dacht niet dat die kans erin zou gaan. Ik sprong wel even uit mijn stoel toen het haar toch lukte. Alleen absolute topdarters kunnen zoiets doen onder grote druk.''

Inmiddels wordt Sherrock ook genoemd voor de Premier League Darts in 2022. Een uitnodiging zou Taylor niets verbazen. ''Ze zorgt voor enorm grote aandacht. Ik weet dat Barry Hearn graag spelers selecteert die ook kaarten verkopen'', aldus Taylor.

Klik hier om mee te doen aan het WK Darts Spel en win 2.500 euro. Of klik hier om mee te doen aan het GRATIS WK Spel.

Lees meer over:
PDC Phil Taylor Fallon Sherrock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties