Turner was enige vrouw die commentaar gaf tijdens het voorbije WK: 'Voel me steeds comfortabeler in die rol'

Laura Turner mocht op het afgelopen WK opnieuw commentaar geven bij Sky Sports. De Engelse mag dit jaar ook deelnemen aan de WDF World Masters.

Voor Turner was het de tweede keer dat ze op het PDC-WK commentaar mocht geven bij Sky Sports. "Het was opnieuw een bijzonder leuke ervaring en in tegenstelling tot vorig jaar mocht ik deze keer het hele WK doen. Ik voelde me ook veel comfortabeler dan vorig jaar en werd bijzonder goed geholpen door alle medewerkers van Sky Sports. Toch was het vreemd om een WK zonder supporters te hebben", aldus Turner bij Tungsten Tales.

Turner is natuurlijk goed geplaatst om een oordeel te vellen over de prestaties van Lisa Ashton en Deta Hedman, de twee dames op het WK. "Lisa speelde bijzonder goed en verloor slechts bijzonder nipt van een sterke Adam Hunt. Ze liet op de Pro Tour al zien tot wat ze in staat is maar heeft eens een zege op een televisietoernooi nodig om volledig door te breken bij de PDC. Ook Deta deed het niet onaardig al miste ze compleet haar start tegen Andy Boulton. Nadien kwam ze beter in haar spel maar jammer genoeg lukte het niet meer om de scheve situatie recht te zetten."

Geen plannen maken

Zelf was Turner in het verleden actief in de BDO. "Ik vind het voorlopig moeilijk om plannen te maken voor dit jaar. Het is momenteel nog onduidelijk welke toernooien er eventueel kunnen doorgaan. Ik hoop wel dat eind dit jaar de eerste editie van de WDF World Masters zal doorgaan, zeker omdat ik me daarvoor al geplaatst heb dankzij een finaleplaats vorig jaar op de Slovakian Open."

Lees meer over:
PDC Laura Turner

Plaats reactie

666

0 reacties