Twintig debutanten op komende editie WK Darts

Het deelnemersveld voor het WK Darts 2021 heeft voor een flinke aanwas aan nieuwe namen gezorgd. Liefst twintig spelers gaan hun debuut maken in Alexandra Palace.

Tot deze groep spelers behoren vier Nederlanders. Martijn Kleermaker, Maik Kuivenhoven, Derk Telnekes en Niels Zonneveld debuteren allemaal op het WK Darts bij de PDC. Hetzelfde geldt voor de Belgische darter Mike de Decker.

De grootste naam op de lijst met debutanten is toch wel Scott Waites. De tweevoudig Lakeside-kampioen speelde afgelopen jaar zijn eerste seizoen op het PDC-circuit. Ook Jason Lowe en Ryan Murray plaatsten zich via de Pro Tour voor het wereldkampioenschap.

Voor de rest zijn het vooral internationale qualifiers die hun eerste opwachting gaan maken. Tot dit rijtje behoren David Evans, Nick Kenny, jeugdwereldkampioen Bradley Brooks en drievoudig Lakeside-finaliste Deta Hedman tot de bekendste namen.

Cameron Carolissen, Edward Shouji Foulkes, Amit Gilitwala, Dmitriy Gorbunov, Danny Lauby Jr, Haupai Puha, Toru Suzuki en Di Zhuang zijn de overige debutanten.

Lees meer over:
PDC WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties