Van Barneveld definitief geplaatst voor World Grand Prix

Raymond van Barneveld gaat in oktober zijn opwachting maken op de World Grand Prix. Nog voor de start van de Hungarian Darts Trophy, het laatste toernooi in de kwalificatierace, is hij zeker van plaatsing.

Van Barneveld doet zelf niet mee aan het Euro Tour-toernooi in Boedapest en kon voorafgaand aan de loting van de Hungarian Darts Trophy in theorie nog bijgehaald worden door diverse spelers. Echter zijn alle concurrenten in hetzelfde gedeelte van de loting gekomen, waardoor Van Barneveld nu definitief geplaatst is.

Van 2006 tot en met 2018 deed Van Barneveld elk jaar mee aan de World Grand Prix. De vijfvoudig wereldkampioen wist in 2008 en 2009 de finale van dit major-toernooi te halen.

De World Grand Prix is een uniek evenement op de dartskalender van de PDC. Het toernooi kent niet alleen een setformat, ook moeten de legs met een dubbel begonnen worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen