Van Barneveld en Hendriks naar tweede ronde; ook drietal Bergen al naar laatste 64

Woensdag is het 22ste Players Championship-toernooi van het seizoen van start gegaan en na de eerste zestien wedstrijden hebben twee Nederlanders en drie Belgen al een plek bij de laatste 64 bemachtigd.

Raymond van Barneveld en Jimmy Hendriks zorgden voor de eerste Nederlandse zeges. Van Barneveld wist met 6-5 te winnen van Jamie Hughes, en Hendriks boekte een knappe 6-3 overwinning op Luke Woodhouse.

Voor Niels Zonneveld, Gian van Veen, Damian Mol en Jermaine Wattimena zit het toernooi er al op. Zij verloren in de eerste ronde van respectievelijk Andrew Gilding, Mickey Mansell, Jose de Sousa en Ricardo Pietreczko.

Kim Huybrechts, Dimitri van den Bergh en Mike de Decker hebben zich ook bij de laatste 64 geschaard. Huybrechts deed dat met een 6-5 zege op Stephen Burton. Van den Bergh zette Robert Owen met 6-1 opzij en De Decker schakelde Daniel Klose met 6-5 uit.

Jim Williams maakte indruk door met een gemiddelde van 114 te winnen van Steve Beaton (6-1). Bekende namen als Daryl Gurney, Chris Dobey, Gary Anderson, Gabriel Clemens en Callan Rydz wonnen ook hun eerste partij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen