Van Barneveld opgetogen over nieuwe pijlen: 'Met dit materiaal kan ik stappen zetten om opnieuw tot wereldtop te behoren'

Raymond van Barneveld begint op maandag 20 december aan zijn WK-campagne. 'Barney' neemt het in de openingsronde op tegen de Filipijn Lourence Ilagan.

Van Barneveld is er alvast klaar voor. "Voor het eerst in de voorbije vijf jaar zit alles volledig juist. Ik heb bijzonder veel vertrouwen in het materiaal dat ik nu gebruik. Sinds kort gooi ik met kortere shafts en dat voelt geweldig op training", aldus de 54-jarige Nederlander bij de Double Trouble dartscast.

Extra voorbereiding

"Je wil niet vertrekken met twijfel over je materiaal en dat deed ik in het verleden al te vaak", vervolgt Van Barneveld.

"Nu neem ik alleen dit setje darts mee. Ik ben tevreden dat ik niet meteen op de eerste dagen van het WK in actie moet komen, zo heb ik nog wat extra tijd om me voor te bereiden. Ik ben alvast overtuigd dat ik met dit materiaal de nodige stappen kan gaan maken om weer tot de wereldtop te behoren."

Klik hier om mee te doen aan het WK Darts Spel en win 2.500 euro. Of klik hier om mee te doen aan het GRATIS WK Spel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties