Van Barneveld treedt dinsdag in huwelijksbootje; collega-darter Van Gerwen mist bruiloft op Cyprus

Raymond van Barneveld gaat dinsdag dan eindelijk het jawoord geven aan zijn vriendin Julia Evans. De bruiloft vindt plaats op het eiland Cyprus.

Sinds 2019 heeft 'Barney' een relatie met de Engelse dame. In februari 2022 ging Van Barneveld tijdens een weekendtrip in Parijs bij de Eiffeltoren op de knieën voor Julia.

De bedoeling was dat het huwelijk op maandag 18 september voltrokken zou worden. Echter kreeg Van Barneveld een uitnodiging voor de World Series Finals in Amsterdam en werd besloten om de trouwerij een dag uit te stellen.

Afgelopen week was de vijfvoudig wereldkampioen van dinsdag tot en met donderdag al op Cyprus voor de laatste voorbereidingen. Van Barneveld vloog donderdagavond terug naar Nederland om te darten in de AFAS Live, terwijl zijn aanstaande vrouw in Cyprus achterbleef om de eerste gasten te ontvangen.

Overigens zal Michael van Gerwen niet bij de plechtigheid aanwezig zijn. Van Gerwen had wel een uitnodiging gekregen van zijn Nederlandse dartscollega, maar het bezoek aan Cyprus paste niet in zijn agenda, zo meldt hij aan onder meer De Telegraaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties