Genoten van World Series Finals? Volgende week gaan tickets voor volgende toernooi in Nederland van start

De Nederlandse fans wisten er afgelopen weekend een mooi feestje van te bouwen tijdens de World Series of Darts Finals. De aanwezige toeschouwers zorgden voor veel sfeer en konden op diverse complimenten rekenen van de spelers.

Onlangs werd het volgende televisietoernooi in Nederland aangekondigd. Op 26 en 27 januari is de Maaspoort in Den Bosch gastheer van de Dutch Darts Masters, één van de World Series-toernooien. Onder meer Danny Noppert, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Dimitri van den Bergh en Michael Smith gaan tot de line-up van dit toernooi behoren.

Eind september gaan de kaarten voor de Dutch Darts Masters in de verkoop. Op maandag 25 september om 14:00 uur krijgen abonnees van PDC TV als eerste de kans om een kaartje te bemachtigen voor het evenement in Den Bosch.

Een dag later zijn er kaarten beschikbaar voor fans die zich hebben ingeschreven voor de voorverkoop. Op woensdag 27 september om 14:00 uur gaat de vrije verkoop van start.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties