Van den Bergh's manager Mac Elkin geeft uitleg over transfer naar Target: 'Het heeft hem opgefrist'

Dartsmanager Mac Elkin was onlangs te gast in de podcast van The Weekly Dartscast en sprak daarbij over een aantal spelers in zijn team. Tot zijn stal behoren onder meer Dimitri van den Bergh, José de Sousa en James Wade, maar ook Glen Durrant, Jermaine Wattimena en Jim Williams.

Onlangs kampte Van den Bergh met twee paniekaanvallen tijdens en na de German Darts Open eerder deze maand in Jena. Elkin stelt dat het nu goed met zijn speler gaat.

"Dimitri is oké. Hij is naar het ziekenhuis geweest, heeft nog een check up gehad, een heleboel testen gedaan en die kwamen allemaal positief terug."

Van den Bergh kwam ook in het nieuws vanwege zijn overstap van fabrikant Unicorn naar Target. Elkin is enorm hoopvol over deze samenwerking en wijst op het eerste succesje dat al is geboekt.

''Hij stond in Jena (op de German Darts Open, red.) meteen in de finale, dat was geweldig. De overstap naar Target heeft hem opgefrist. Ik ben echt enorm benieuwd wat deze samenwerking gaat brengen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties