Van Gerwen na nederlaag tegen Wright op Nordic Darts Masters: ''Misschien miste ik wat scherpte''

Michael van Gerwen verloor zaterdagmiddag in de kwartfinales van de Nordic Darts Masters met 10-9 van Peter Wright, die uiteindelijk ook het toernooi op zijn naam schreef.

De Nederlander toonde tot tweemaal toe veerkracht door een 3-1 en 7-4 achterstand ongedaan te maken. Een slechte laatste leg met vier beurten zonder triple bleek voor Van Gerwen echter alsnog fataal.

''Het heeft niet zo mogen zijn dit toernooi. Misschien miste ik wat scherpte in de laatste leg, maar mijn felicitaties aan Peter'', zo reageerde 'Mighty Mike' na afloop op Twitter.

Van Gerwen speelde in Kopenhagen zijn eerste toernooi van het nieuwe seizoen. De nummer drie van de wereld kende geen optimale voorbereiding op dit toernooi. Hij landde na een vakantie in Curaçao pas op vrijdagmiddag in Denemarken, waar hij diezelfde dag nog zijn eerste ronde moest afwerken.

''Ik wilde graag komen voor de fans en ik ben blij dat ik dat gedaan heb'', zegt Van Gerwen daarover. ''Nu is het tijd om weer in vorm te komen voor de Masters (27-29 januari, red.). Bedankt voor alle steun.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties